Tendencat e fundit në videoklipe duket se i përshtaten shprehjes “Less is more”. Pra, sa më të thjeshtë dhe minimaliste, aq më mirë.

E duket se artistët sa vijnë dhe po e përqafojnë akoma dhe më shumë kohët e fundit. Kjo vlen për videoklipet në tërësi, por edhe për veshjen e tyre në veçanti.

E meqë jemi tek veshja, kemi vënë re se mbizotëruese ka qenë ngjyra e bardhë. Ja se cilët kanë qenë artistët që e kanë zgjedhur këtë ngjyë për videoklipet e tyre…

Ledri Vula – Amerikana

Gjon’s Tears – Pure

Besa, Lyrical Son – Si kalama, Macoman

Lluni – Narcos Albania

Diona Fona – Zari

Nilsa Hysi – Doja doja

Capital T – Dukat

Dafina Zeqiri – Dhimbje dhimbje