GJON’S TEARS

Gjon’s Tears fillon regjistrimin e albumit të tij të ri!

Në vitin 2019, publiku i Top Awards u njoh me një këngëtar të ri në muzikë dhe bëhej fjalë për Gjon’s Tears. Ishte pikërisht projekti “Babi”, ai që e bëri këngëtarin për herë të parë pjesë të klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare, e cila trajton...

Gjon’s Tears shkon në Torino, artisti do të jetë komentatori i Eurovizion për ‘Swiss TV’!

Gjon’s Tears është padyshim ndër artistët më të talentuar që gjithnjë na bën krenarë me arritjet, suksesin dhe projektet e tij. Me një zë të mrekullueshëm, ai arrin të të rrënqethi. Artisti i njohur që na ka bërë krenarë me arritjet e tij, u quajt “Zëri i një engjëlli” nga...

Gjon’s Tears në Tiranë, ç’të presim nga artisti?!

Gjon’s Tears, artisti i njohur që na ka bërë krenarë me arritjet e tij, u quajt “Zëri i një engjëlli” nga Eurovision. Një artist padyshim shumë i talentuar dhe i suksesshëm në MTV Europe Music Awards 2021, Gjon ka fituar çmimin “Performuesi më i mirë zviceran”, lajm i cili padyshim...

Të mësosh frengjisht me këngët e Gjon’s Tears!

Gjon’s Tears është padyshim ndër artistët më të talentuar që gjithnjë na bën krenarë me arritjet, suksesin dhe projektet e tij. Me një zë të mrekullueshëm dhe që arrin të të rrënqethi, ai konsiderohet gjithashtu dhe si zëri i një ëngjëlli dhe kjo jo më kot. Së fundmi mësojmë se...

Artistët me rritjen më të madhe të javës…

Një sërë surprizash solli kjo javë në klasifikimin e “The Top List”. Disa nga projektet e artistëve më në zë janë rritur me shumë pozicione brenda një jave të vetme. Por kush janë ato? Arilena Ara me këngën e saj “E gjallë” është rritur me 69 vende nga java e...

Ja cilët janë artistët e Top 10 të kësaj jave!

Me çfarë surprizash jemi hasur në klasifikimin e “The Top List” këtë javë? Zbuloni artistët që janë pozicionuar në Top 10 të listës së 100 këngëve më të mira shqiptare për javën në të cilën ndodhemi… Vendi i parë për këtë javë shkoi për Yll Limanin me “Lshoja zanin”. Një...

Gjon’s Tears publikon projektin “Silhouette”, një këngë që thotë shumë për të!

Gjon’s Tears, artisti i njohur që na ka bërë krenarë me arritjet e tij, u quajt “Zëri i një engjëlli” nga Eurovision. Së fundmi artisti ka publikuar projektin “Silhouette”, një këngë që thotë shumë për të. Gjon ka rrëfyer për “Wake Up” më shumë lidhur me këtë projekt por jo...

Rikthehet vetëm në “The Top List” Gjon’s Tears!

Në shkurt të vitit 2019, publiku i Top Awards u njoh me një këngëtar të ri në muzikë dhe bëhej fjalë për Gjon’s Tears. Ishte pikërisht projekti “Babi”, ai që e bëri këngëtarin për herë të parë pjesë të klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare, e...

Këto janë hyrjet e reja më lart në javën e parë të janarit!

Një javë e ngarkuar erdhi me fillimin e vitit 2022. Plot nëntë hyrje të reja në klasifikimin e “The Top List” për këtë javë. Disa prej tyre u renditën më lart në klasifikim e disa të tjera më poshtë, duke u lënë kohë që të ‘përmirësohen’ dhe të rriten edhe...