menu

Lumi B

#Bio

Lum Berishaj, i cili njihet me emrin e artit Lumi B, ka lindur më 9 Gusht 1986 në Kosovë dhe i përket shenjës së Luanit.

Lumi B është anëtari i grupit Kaos, i cili përbëhet nga ai dhe Vigani ose Vig Poppa, siç njihet me emrin i artit.

Lumi B, i cili është i përqëndruar tek muzika Hip Hop, përveçse publikon herë pas herë këngë me grupin, ai numëron dhe mjaft bashkëpunime me artistë të tjerë shqiptarë që janë pëlqyer shumë nga publiku.