Një javë e ngarkuar erdhi me fillimin e vitit 2022. Plot nëntë hyrje të reja në klasifikimin e “The Top List” për këtë javë. Disa prej tyre u renditën më lart në klasifikim e disa të tjera më poshtë, duke u lënë kohë që të ‘përmirësohen’ dhe të rriten edhe më në javët në vazhdim. Por ja se cilat ishin ato projekte që edhe pse hyrje të reja të kësaj jave, janë arritur që të kenë një pozicionim shumë të kënaqshëm dhe të lënë pas edhe projekte të tjera që kanë më shumë kohë si pjesë e listës.

Capital T x Mc Kresha – Heku Qafe  – Vendi i dytë

Lumi B ft. Lyrical Son & Mc Kresha – Maje – Vendi i 11-të

Arilena Ara ft. Gjon’s Tears – Dance Me – Vendi i 15-të