menu

Diona Fona

#Bio

Diona Fona është një tjetër këngëtare e re në tregun muzikor shqiptar, e cila duket se është në rrugën e duhur. E lindur dhe rritur në Londër, Diona që në moshë të re ka filluar shkollën dramës, këndimit dhe vallëzimit. Përveç artit, këngëtarja ka treguar se pasioni i saj është futbolli, me të cilin ia ka dalë të merret dhe ta shijojë këtë lloj sporti.

Diona, e cila ka studiuar në Universitet për Artet Performuese, nisi të merrej me muzikë, duke hedhur “Cover-a” të ndryshëm të artistëve të njohur në vitin 2015-të, të cilat u pritën shumë mirë.

Debutimi i saj i parë muzikor ka qënë në vitin 2017-të me këngën “Havera”. Që prej atij momenti, Diona vazhdon të prodhojë vazhdimisht muzikë.