menu
Vendi i tretë i përket duetit të shumëpritur, "Edhe Ti", nga Tayna dhe Mozzik. A është ai një "diss" për Loredanën?

Vendi i tretë i përket duetit të shumëpritur, “Edhe Ti”, nga Tayna dhe Mozzik. A është ai një “diss” për Loredanën?

Spastrimi i listës, prej disa javësh dalin nga lista këngët që kanë shumë javë në klasifikim. Dëgjuesit kanë nevojë për muzikë të re...

Spastrimi i listës, prej disa javësh dalin këngët që kanë shumë javë në klasifikim. Dëgjuesit kanë nevojë për muzikë të re…

Yll Limani sërish në vendin e parë, ja cilat kanë qënë këngët më mirë të renditura nga artisti në 216 javë

Yll Limani sërish në vendin e parë, ja cilat kanë qënë këngët më mirë të renditura nga artisti në 216 javë

Ja cila këngë për Benzin pëlqehet më shumë nga shqiptarët...

Ja cilat këngë për Benzin pëlqehen më shumë nga shqiptarët…

Fundjavën e kaluar, Buta çmendi Tiranën

Fundjavën e kaluar, Buta çmendi Tiranën

#LIVE
E Diel, 10:15
E Shtunë, 12:00
E Martë/E Shtunë, 19:00
E Enjte, 12:00, 18:00
E Premte, 18:00