menu

Gjiko

#Bio

Gjiko është shndërruar në një emër të njohur për publikun shqiptar, fillimisht për shkak të bashkëpunimeve të tij shumë të suksesshme si dhe projekteve “solo” që ka publikuar kohëve të fundit.

Emri i vërtetë i reperit është Asdren Gjikolli. I lindur në Peje, këngëtari ka ushtruar gjatë adoleshencës së tij sportin e rrugës Parkour, prej te cilit ka marrë edhe nofkën Flyboy.

AI ka nisur të merret më muzikë që në fëmijëri, ndërsa “Hip Hop” është traditë në familjen e tij që prej vitit 1997. Ai bashkëpunon me vëllain e tij Big Bang dhe produksionin e tij RedBox.