menu

Dhurata Dora

#Bio

Dhurata Dora është një këngëtare dhe autore këngësh shumë e njohur. Dhurata Murturi e njohur për publikun si Dhurata Dora lindi më 24 Dhjetor 1992 në Nurenberg të Gjermanisë ku ka jetuar së bashku me familjen.  Shkollën fillore e ka përfunduar në qytetit e Furthit.

Dhurata Murturi, e cila  ka kënduar në Gjermani, atje Nofken e kishte Dorata, shkurt Dora dhe kjo është arsyeja që Dhuraten tani të gjithë e njohin si Dhurata Dora.
Momentalisht Dhurata më shumë gjendet në trevat Shqiptare për shkak të angazhimeve të shumta muzikore. Edhe pse ajo është e re në industrinë e muzikës, ka arritur që për shumë pak kohë të sjell projekte të cilat i kanë dhuruar suksese të mëdha.