menu

Butrint Imeri

#Bio

Artist i rrymës RnB dhe tëper i suksesshëm që në hapat e para të karrierës së tij, Butrint Imeri lindi më 3 korrik 1996 në Lörrach, Gjermani.
Ai ka kryer studimet në akademinë e muzikës “Voice Lap” si edhe ka përfunduar shkollën e kërcimit “Dance Energy”, në të cilat dallohej për zërin e tij të veçante dhe aftësitë performuese në shfaqjet e ndryshme që dha në të gjithë Gjermaninë dhe Spanjë…