ALBAN SKëNDERAJ

 Alban Skënderaj merr kurorën e vitit me “Mbretër pa Kurorë”!

Alban Skënderaj nuk tutet nga froni i Top Awards edhe për këtë javë. Ai ka arritur që me këngët e tij më të fundit të ’zaptojë’ kreun e listës së 100 këngëve më të mira shqiptare. Artisti e nisi 2023 me sukses, që do të thotë se edhe pjesa tjetër...

Jo vetëm “Mbretër pa Kurorë” solli një vëzhgim ironik të shoqërisë shqiptare, ja sa artistë kanë bërë tekste të tilla!

“Mbretër pa kurorë” e Alban Skënderaj arriti që të pozicionohej në vend të parë të klasifikimit të ”The Top List”. Kjo këngë arriti të pëlqehej shumë nga publiku, sigurisht dhe nga teksti aq aktual që ka. ”Mbretër pa kurorë”, një projekt që goditi në shenjë me mesazhin që transmetoi. Sarkazmë therëse...

Ja kush e ka mbajtur kreun më shumë në muajin e fundit të vitit që nga fillimi! 

Vitit 2022 sapo po i vjen fundi, edhe pse le ta pranojmë se ka ikur ‘sa hap e mbyll sytë’. Fundja, e si mund të ndodhte ndryshe kur e kemi shoqëruar çdo ditë të vitit nën tingujt e këngëve më të mira shqiptare. Teksa vëmendja mbetet ende tek projektet muzikore,...

Alban Skënderaj merr kreun dhe vendin e dytë!

Alban Skënderaj është duke korrur një sukses të madh në ”The Top List”. Ai ka arritur që me këngët e tij më të fundit të ’zaptojë’ kreun e listës së 100 këngëve më të mira shqiptare. Së fundmi ai ka ardhur me dy projekte të reja që u bënë pjesë...

Alban Skënderaj me dy hite në Top 5!

Alban Skënderaj ka ruajtur gjithmonë një imazh shumë të pëlqyer nga audienca të të gjitha moshave prej vitesh. Ai është një nga artistët më të dashur të publikut për muzikën dhe artin e mirë që ai sjell. Së fundmi ai ka ardhur me dy projekte të reja që u bënë pjesë...

Dy hyrje të reja nga Alban Skënderaj, ja cilën ka pëlqyer publiku më shumë!

Teksa kishte paralajmëruar që do të vinte me një projekt të ri muzikor me titullin “Festoj”, Alban Skënderaj na surprizoi edhe me një të dytë. “Mbretër me kurorë” vjen së bashku me një thirrje emancipuese që duhet ta dëgjojmë të gjithë. Edhe pse hyrje të reja të javës, votat e...

Një thirrje emancipuese nga Alban Skënderaj tek “Mbretër pa kurorë”!

Artisti Alban Skënderaj ka goditur sërish me projektin e tij më të ri muzikor, i cili që në titull paraqet një epitet “Mbret pa kurorë” duke nënkuptuar se personat  që kanë kontroll ose janë të fuqishëm, e shpallin veten si mbretër ndërkohë që nuk janë të tillë. Sarkazmë therëse për...

Ja disa nga komentet më pikante për bashkëpunimin e shumëpritur Dafina-Alban! 

Dy nga artistët tanë më të dashur u bënë bashkë për të sjellë një bashkëpunim muzikor dhe publiku ’u çmend’. Po flasim pikërisht për Dafina Zeqiri dhe Alban Skënderaj. Të thuash që projekti i tyre rezultoi një sukses i madh, është pak. ”Copa Copa” pritej të ishte një hit që...

Bashkëpunimi i munguar i Dafinës dhe Albanit gjendet në Top 5!

Një bashkëpunim sa i papritur aq dhe i fuqishëm ishte ai i dy prej artistëve tanë të preferuar, Dafina Zeqiri dhe Alban Skenderaj. “Copa Copa” është pak të thuhet se theu çdo rekord tek publiku. Dafina Zeqiri dhe Alban Skënderaj janë dy prej artistëve më të njohur e të suksesshëm...