# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Elai

Elai ka lindur më 4 mars në vitin 1999. Edhe pse i ri në moshë, kjo nuk e ka penguar atë aspak që të krijojë nj karrierë të mirë artistike që tani.

Në vitin 2019 Elai publikon këngën e tij të parë të titulluar “Money”. Pa vonuar aspak, në po të njëjtin vit ai erdhi me projektin tjetër të tij, “Tata”.

Pas një viti artisti solli “Donna”. Deri më tani, Elai ka sjellë një sërë projekte brenda vitit 2021. Në qershor të këtij viti ai publikoi këngën e tij “Nokia”. Më pas pasuar nga “Paranormal” dhe “Lale”. Këto të fundit i janë bashkuar brenda javës klasifikimit të 100 këngëve më të mira shqiptare në “Top Awards” dhe e njohën Elain si një nga artistët e “The Top List”.

NEWS

Elai me një remake që premton sukses!

Elai është një nga reperët më të rinj në Top Awards. Por edhe pse i ri në moshë, kjo nuk e ka penguar atë aspak që të krijojë një karrierë të mirë artistike që tani. Elai u bë mjaft i njohur për publikun e Top Awards në vitin 2021. Ai...

“Kënga e pandemisë” për Elain…

Elai ka qenë një nga artistët që ka hyrë fuqishëm në klasifikimin e “The Top List”. Ende një artist i ri, ai arriti që të hynte me dy projekte të tijat në klasifikimin e 100 këngëve më të mira shqiptare. Ishte fjala për “Paranormal” dhe “Lale”. E menjëherë pas kësaj,...

Ja cilët janë artistët e rinj në 2021 që kanë prodhuar më shumë!

Një gjë është e sigurtë, viti 2021 ka qenë plot me artistë të rinj dhe të talentuar që kanë hyrë në klasifikimin e “The Top List”. E madje jo vetë kaq, por ata gjithashtu kanë qenë dhe mjaft aktivë duke sjellë disa projekte në klasifikim. Një ndër ta është Elai....

Elai vjen në klasifikimin e javës me një tjetër këngë të tijën!

Vetëm dy javë më parë, Elai hyri në klasifikimin e “The Top List” me dy këngë të tijat, “Lale” dhe “Paranormal”. Tashmë një tjetër surprizë na vjen nga ky artist i ri. Elai ka hyrë sërish në klasifikimin e kësaj jave me një tjetër projekt të tijin. Është fjala për...

Trazohet Top 5, por kreu nuk ndryshon!

Ndryshime të mëdha për sa i përket Top 5 edhe për këtë herë. Renditja e kësaj jave na ka surpizuar disi. Arilena Ara ka arritur që të rrëmbejë fronin edhe për këtë javë me baladën e saj “Ke me mungu”. Vendi i dytë për këtë javë ka shkuar për Killuan me...