ELAI

Elai rivjen në “The Top List” pas 27 javësh mungese!

Elai është një ndër reperët më të talentuar dhe ka qenë një nga artistët që ka hyrë fuqishëm në klasifikimin e “The Top List”. Edhe pse i ri në moshë, kjo nuk e ka penguar atë aspak që të krijojë një karrierë të mirë artistike që tani. Elai sigurohet që...

Elai me një remake që premton sukses!

Elai është një nga reperët më të rinj në Top Awards. Por edhe pse i ri në moshë, kjo nuk e ka penguar atë aspak që të krijojë një karrierë të mirë artistike që tani. Elai u bë mjaft i njohur për publikun e Top Awards në vitin 2021. Ai...

“Kënga e pandemisë” për Elain…

Elai ka qenë një nga artistët që ka hyrë fuqishëm në klasifikimin e “The Top List”. Ende një artist i ri, ai arriti që të hynte me dy projekte të tijat në klasifikimin e 100 këngëve më të mira shqiptare. Ishte fjala për “Paranormal” dhe “Lale”. E menjëherë pas kësaj,...

Ja cilët janë artistët e rinj në 2021 që kanë prodhuar më shumë!

Një gjë është e sigurtë, viti 2021 ka qenë plot me artistë të rinj dhe të talentuar që kanë hyrë në klasifikimin e “The Top List”. E madje jo vetë kaq, por ata gjithashtu kanë qenë dhe mjaft aktivë duke sjellë disa projekte në klasifikim. Një ndër ta është Elai....

Elai vjen në klasifikimin e javës me një tjetër këngë të tijën!

Vetëm dy javë më parë, Elai hyri në klasifikimin e “The Top List” me dy këngë të tijat, “Lale” dhe “Paranormal”. Tashmë një tjetër surprizë na vjen nga ky artist i ri. Elai ka hyrë sërish në klasifikimin e kësaj jave me një tjetër projekt të tijin. Është fjala për...

Trazohet Top 5, por kreu nuk ndryshon!

Ndryshime të mëdha për sa i përket Top 5 edhe për këtë herë. Renditja e kësaj jave na ka surpizuar disi. Arilena Ara ka arritur që të rrëmbejë fronin edhe për këtë javë me baladën e saj “Ke me mungu”. Vendi i dytë për këtë javë ka shkuar për Killuan me...