menu

Stresi

#Bio

Arkimed Lushaj i njohur si Stresi ka lindur në Tropojë, më 15 Qershor të vitit 1986. Karrierën si reper, Stresi e filloi në vitin 2008, kur ishte vetëm 21-vjeç dhe arriti që shumë shpejt të hyjë në skenën muzikore shqiptare. Ai ka marrë emrin e artit Stresi pikërisht nga nëna e tij pasi si një djalë çapkën, ai bënte shumë prapësira dhe nëna e quante “Stresi”.

Arkimed Lushaj ka shumë këngë të punuara “solo” por edhe shumë bashkëpunime, të cilat janë shndërruar në hite muzikore në kohën e publikimit.

Stresi ka përfunduar studimet e larta për Psikologji edhe pse asnjëherë nuk e ka ushtruar profesionin.