menu

Elai

#Bio

Elai ka lindur më 4 mars në vitin 1999. Edhe pse i ri në moshë, kjo nuk e ka penguar atë aspak që të krijojë nj karrierë të mirë artistike që tani.

Në vitin 2019 Elai publikon këngën e tij të parë të titulluar “Money”. Pa vonuar aspak, në po të njëjtin vit ai erdhi me projektin tjetër të tij, “Tata”.

Pas një viti artisti solli “Donna”. Deri më tani, Elai ka sjellë një sërë projekte brenda vitit 2021. Në qershor të këtij viti ai publikoi këngën e tij “Nokia”. Më pas pasuar nga “Paranormal” dhe “Lale”. Këto të fundit i janë bashkuar brenda javës klasifikimit të 100 këngëve më të mira shqiptare në “Top Awards” dhe e njohën Elain si një nga artistët e “The Top List”.