menu

Beatrix Ramosaj

#Bio

Beatrix Ramosaj, e lindur më 9 Qershor 1994 në Holandë, është një këngëtare dhe tesktshkruese mjaft e talentuar, e cila ka vendosur që karrierën e saj muzikore ta zhvillojë në Shqipëri.

Ai ka nisur karrierën e saj muzikore që në moshën 16-vjeçare. Që nga ajo kohë, Beatrix numëron disa këngë të suksesshme. Ajo ka qënë mjaft prezente nëpër evente të ndryshme muzikore në Shqipëri, përmendim këtu “Top Fest 12”, ku u vlerësua me dy çmime, “Artistja më e mirë femër” dhe çmimin e “Top Albania Radio”.