menu

Adriano

#Bio

Adriano Rama, i njohur si producent me emrin Kreizler, është një artist i cili ka bashkëpunuar me këngëtarë të njohur shqiptar. Si projektin më të rëndësishëm dhe të suksesshëm mund të përmendin “remix-in” e “E dehun” të Era Istrefit.

“Poppa Bottle” është projekti i tij i parë si këngëtar në bashkëpunim me Toquel, një këngë që menjëherë ka tërhequr vëmendjen e publikut. Pas këtij bashkëpunimi, Adriano vijoi karrierën “solo”, duke publikuar disa projekte muzikore.