DAVID DRESHAJ

Rekordet janë bërë për t’u thyer, 99 vende plus nga një javë më parë, DAVID kryeson listën

“Muzika ime po pëlqehet dhe po vlerësohet çdo ditë e më shumë“, ky ishte rrëfimi më i fundit i DAVID dhe duket se ky fakt është mëse i vërtetë pasi këngëtari ka arritur të kryesojë listën e 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare këtë jave. Rekordet janë...

DAVID: Exclusive/ Muzika ime po pëlqehet dhe po vlerësohet çdo ditë e më shumë

DAVID ka arritur të bëhet pjesë e “The Top List” për herë të parë falë projektit “Bomb”, i cili i rezistoi për disa javë klasifikimit. Duket se këngëtari ka lënë një shije mjaft të mirë tek publiku dhe këtë e tregon më së miri hyrja e projektit më të ri...

Njihuni me DAVID, hyrjen më të re në “The Top List”

“Bomb” është një nga hyrjet më të reja të klasifikimit të “The Top List”, i cili është renditur mjaft mirë falë mbështetjes së madhe nga ana e publikut. DAVID ka rrëmbyer vëmendjen e publikun me këtë projekt muzikor, i cili është mjaft veror, duke u renditur në vendin e 32-të....