Pavarësisht se në përgjithësi klasifikimi i kësaj jave ka qënë i qetë pa ndryshime të mëdha në renditje, ka patur edhe disa ngjitje të bujshme. Edhe pse janari është konsideruar një muaj pa shumë prurje të reja muzikore, fansat sërish iu kanë qëndruar besnikë artistëve të tyre të preferuar, duke i dëgjuar dhe votuar pafund në “The Top List”.

Albora – “Hala” (79 pozicione)

David Dreshaj – “Si kambanë” (77 pozicione)

Ledri Vula – “Robot” (73 pozicione)

Kida x Dafina Zeqiri – Ai me mu so (59 pozicione)

Retrovizorja – “Mist” (52 pozicione)

Retrovizorja – “Si të humba ty” (52 pozicione)