Padyshim që klasifikimi i 100 këngëve më të mira shqiptare në Top Awards ka një sërë artistësh të talentuar dhe shumë të dashur për publikun. Ka dhe nga ata që kanë shumë projekte njëkohësisht në listë.

Capital T e kryeson këtë listë  me 9 projekte njëkohësisht. “Dy zemra” qendron më lart duke u pozicionuar në vend të dytë, “Flakë” me Elvana Gjatën” në vend të 39-të, “No Fake Friends” në vend të 66-të, “Për ty” në vend të 73-të, “Rrafsh” në vend të 79-të, “Përjetësisht” në vend të 84-të, “Nashta” në vend të 86-të, “Heku qafe” në vend të 89-të dhe “Designer” në vend të 90-të.

Pas tij vjen Dafina Zeqiri. Artistja konkurron me 8 këngë në listë. Më lart në klasifikim qendron “Thirr policinë”, bashkëpunimi me Arilena Aran në vend të 7-të. Më pas vjen “Pa ty” në vend të 18-të, “Llafe llafe” në vend të 21-të, “Murder on the dance floor” në vend të 24-të, “Dashni” në vend të 32-të, “Më fal” në vend të 33-të, “Vet e lype” në vend të 40-të dhe “Karma” në vend të 53-të.

Yll Limani nga ana tjetër ka 7 këngë. “Lshoja zanin” duket se është më e preferuara e publikut që renditet në vend të 8-të. Bashkëpunimi i tij me Elvana Gjatën “E di” renditet në vend të 23-të, “Qaj” në vend të 31-të, “Vonë” në vend të 46-të, “Çka nëse” në vend të 65-të, “Fjalë” në vend të 67-të dhe “Gënjeshtare” në vend të 72-të.

Me po 7 këngë është dhe Elvana Gjata. “E di” me Yll Limanin renditet më lart në vend të 23-të. Më pas vjen “Loti” në vend të 35-të, “Flakë” me Capital T në vend të 39-të, “Kunadhe” në vend të 45-të, “Pow” në vend të 47-të, “Mos u ngut” në vend të 48-të dhe “Stuhi mbi oqean” në vend të 68-të.

Në fund kemi Ledri Vulan me 6 këngë. “Lockdown” renditet në vend të tretë, “Dale” me Butrint Imerin dhe Kidan në vend të 22-të, “Marr” në vend të 60-të, “Don mo” në vend të 62-të, “Amerikana” në vend të 63-të dhe “Copë copë” me Bardhin në vend të 95-të.