Po, e dimë që Shën Valentini ka kaluar, por kjo nuk do të thotë se gjestet e bukura për partnerin apo partneren duhet të fillojnë dhe mbarojnë po atë ditë. Gjeni momentin për të surprizuar gjithmonë dashurinë tuaj, jo vetëm për Shën Valentin.

E teksa dashuria ndodhet ende në ajër, java e Shën Valentinit i dedikohet muzikës së ndjerë dhe baladave të bukura. Më poshtë gjeni 5 këngët më të mira të listës që mund t’ja dedikoni atij/asaj.

Flori Mumajesi – Mbaroj për ty

Arilena Ara – Dashuria ime

Alban Skënderaj – Dalëngadalë

Art Abazi – Jeta

Vanesa Sono – Aroma jonë