menu

Elinel

#Bio

Elinel, emri i vërtetë i të cilit është Granit Bajraktari, është këngëtar dhe autor këngësh shumë i njohur.

Me origjinë nga Drenica por lindur dhe rritur në Prishtinë, Elinel është spikatur për stilin e tij të vecantë në këndim. Gjithçka rreth tij ka te beje me RAP-in, gje qe i fle ne zemer.

Elinel është shndërruar në një ndër reperat më të preferuar të muzikës shqiptare, madje shumica e identifikonin si Eminem shqiptar.

Elinel ka qënë pjesë e grupit Abstract por tashmë ai vazdon rrugën i vetëm, duke prodhuar hite të pasdiskutueshme.