ELINEL

Ja cili është dueti më i pëlqyer i javës në rrjetet sociale!

Kjo verë ka qenë e mbushur plot me këngë e mbi të gjitha bashkëpunime mes artistëve më të njohur shqiptarë. Mund të themi pa frikë se kjo mund të quhet vera e bashkëpunimeve. E të shumta ishin të tilla projekte edhe këtë javë. Teksa votimet e publikut në faqen tonë...

Ja një himn për tradhëtinë nga Muma dhe Elinel!

Nëse ju kanë ardhur në ‘majë të hundës’ këngët e dashurisë, ja ku po ju sjellim një lajm të mirë. Muma dhe Elinel janë bërë bashkë për të sjellë një këngë për tradhëtinë. E nëse edhe kjo nuk jua mbush mendjen, nuk e dimë se çfarë do ta bëjë. Projekti...

Elinel i rikthehet rimave poetike për këngën e re!

Prej kohësh Elinel kishte munguar në klasifikimin e “The Top List”. Megjithatë duket se lutjet e fansave janë dëgjuar dhe ai së fundmi ka publikuar këngën e tij më të re, “Nëpër kohë”. Elinel është një nga artistët më të talentuar të “Top Awards” dhe projektet e tij dëgjohen gjithmonë...