menu

Bruno

#Bio

Bruno, emri i vërtetë i të cilit është Qazim Myzeqari, është bërë fillimisht i njohur për publikun shqiptar falë pjesëmarrjes së tij në edicionin e parë të “X Factor Albania”, ku është paraqitur si pjesëtar i Grupit X. Bruno ka marrë këtë emër në fushën e muzikës për shkak të ngjashmërisë së madhe që publiku vuri re me Bruno Mars.

Ishte pikërisht bashkëpunimi i tij me Elvana Gjatës, “Love Me”, kënga që e bëri Brunon tepër të njohur për publikun shqiptar. Pas këtij projekti, Bruno, i cili është pjesë e shtëpisë diskografike “Three Dots”, ka vijuar të sjellë në treg këngë “solo” dhe bashkëpunime të ndryshme.