KIDA

Spastrimi i listës, prej disa javësh dalin këngët që kanë shumë javë në klasifikim. Dëgjuesit kanë nevojë për muzikë të re…

Prej disa javësh nga klasifikimi i “Top Awards” po largohet shumë projekte, të cilat prej kohësh kanë qënë në listë, madje të ashtëquajtura si këngët më jetëgjatë në “The Top List”. Këtë javë është larguar një prej këngëve më të pëlqyera të Elvana Gjatës, Ledri Vulës dhe John Shahu, “Mike”,...

Kida hyn, Kida del! Artistja nuk thellon dot rekordin që e mban vetë ajo!

Derimë tani Kida është artistja e vetme në klasifikimin zyrtar të Top Awards që gjendet me më shumë këngë njëherësh. Momentalisht këngëtarja e preferuar e publikut shqiptar ndodhet në klasifikim me 13 këngë, një rekord ky që mbahet nga ajo por përvec këtij suksesi, Kida ndodhet gjithashtu në mesin e...

Kida dhe Tayna mund të kenë më shumë këngë njëherazi në klasifikim, por Butrint Imeri i ka të gjitha në “Top 20”, shumicën e kohës

Në klasifikimin zyrtar të “Top Awards” ka shumë këngë të cilat nuk kanë ndërmend të largohen nga lista pavarësisht kohës së gjatë që janë publikuar dhe janë bërë pjesë e “The Top List”. Nga ana tjetër disa artistë janë të renditur si këngëtarët me më shumë këngë në klasifikim, pasi...

Viti 2019-të drejt fundit, ja kush kryeson dhe kush ka kryesuar në dhjetoret e kaluara! Kujt do i takojë froni në javën e fundit të vitit?

Ky vit shënon dhjetorin e 5-të të “The Top List”, një klasifikim muzikor, i cili për hir të së vërtetës mbetet një ndër promovuesit më të mirë të muzikës dhe artistëve të rinj. Nga java në javë, listës i shtohen projekte të reja dhe artistë të rinj, duke pasuruar sa...

Pavarësisht debutimit jo shumë të mirë, Kida futet në “Top 3” me “Mall”

Projektet e reja të Kidës marrin menjëherë vëmendjen kryesore, që në momentin e parë që publikohen mirëpo prurja më e re e saj, “Mall”, nuk pati një debutim aq të mirë në listën e 100 këngëve më të bukura të javës. Nëse do të kthehemi rreth 4 javë më parë,...

Hyrja e re, çon Kidën me 13 këngë njëkohësisht në “The Top List”, duke e bërë artisten më të pranishme të listës, ja kush e ndjek…

Që Kida do arrinte një tjetër sukses, kjo ishte pak por e sigurt. Artistja ka publikuar prurjen e saj më të re muzikore dhe falë saj, Kida është shndërruar në këngëtaren që ka më shumë projekte muzikore në listë. “Mall” titullohet prurja më e re e Kidës, e cila shënon...

Tayna barazon Kidën me më shumë këngë njëkohësisht në klasifikim

Përveçse “luftohet” për vendin e parë, një tjetër sukses i artistëve në “The Top List” është të paturit sa më shumë këngë në klasifikim dhe janë pikërisht dy artiste që mbajnë titullin si këngëtaret me më shumë këngë në klasifikim. Kush janë artistet me më shumë këngë në klasifikim? Deri...

“Top 5”, me një mbretëreshë të re dhe një rikthim që ju kish munguar

Të jesh në 5-shen e këngëve më të dëgjuara dhe të votuara të javës në “The Top List” është një arritje shumë e madhe për artistët shqiptar. Por kush ka mundur të futet në “Top 5” këtë javë? Gjatë kësaj jave, një mbretëreshë e re i është shtuar “Top 5”...

Kush janë këngët që janë ngjitur me më shumë pozicione këtë javë?

Kjo javë shënon plot 197 javë klasifikim të muzikës më të dëgjuar shqiptare, i cili është i përmbledhur në “The Top List”. Nga java në javë kemi hyrje të reja, ndryshime në pozicionime, ku disa humbin dhe disa arrijnë majën e klasifikimit por pavarësisht kësaj të jesh pjesë e 100...