Kida është një artiste mjaft e dashur dhe e kërkuar në tregun muzikor shqiptar. E njohur për një natyrë të ëmbël dhe të ciltër, Kida ka bërë për vete akoma më shumë fansa falë paraqitjes së saj në programin “Shiko Kush Luan” në Top Channel.

Një ndër të rejat e këtij formati është “After Party”, ku të ftuarve ju bëhen disa pyetje të shkurtra dhe në këtë rast Kidës, i cila zbulon më shumë për veten e saj.

Ndër të tjera Kida ka treguar se preferon dy dasma, një tradicionale dhe një moderne, prefron një familje të madhe, dëshiron të ketë një vajzë dhe shumë kuriozitete të tjera i zbuloni tek videoja më poshtë.