ALBAN SKëNDERAJ

Alban Skënderaj merr kreun e “The Top List”

Rreth një muaj më parë, Alban Skënderaj erdhi me një projekt muzikor, për të cilin u shpreh se fillimisht ia dedikonte vetes dhe më pas të gjithëve atyre që donin të jetonin deri në frymëmarrjen e fundit dhe që dëshironin të bënin një kthesë të madhe në jetë. “Nuk je...

Alban Skënderaj hyn në “Top 5” me plus 30 vende nga java e kaluar

Javën e shkuar ai theu një rekord, duke u bërë artisti i vetëm në “The Top List” me 4 projekte muzikore. Kjo javë ka vazhduar ende tepër e suksesshme për këngëtarin e dashur të publikut shqiptar Alban Skënderaj, i cili falë votave të publikut, ka mundur të bëhet pjesë e...

Alban Skënderaj rekord të ri në “The Top List”, 4 këngë të ndryshme në klasifikim

Alban Skënderaj, një prej këngëtarëve më të dashur të publikut shqiptar vazhdon të na surprizojë. Duket se publiku ende nuk është lodhur nga projektet e tij muzikore, pasi falë votave të tyre, Albani ka arritur një rekord të ri. Këngëtari i disa hiteve muzikore, është i vetmi artist në “The...

Alban Skënderaj dhe Butrnit Imeri me 3 këngë në klasifikim

Alban Skënderaj dhe Butrint Imeri janë të vetmit artistë të cilët janë pjesë e klasifikimit të “The Top List” me 3 projekte muzikore. Prej 34 javësh, “Stoli i Trendafilave” i Alban Skënderaj është pjesë e listës zyrtare të “Top Awards”, duke i mbijetuar kështu të gjithë prurjeve të reja që...

Alban Skënderaj, baladat në ngjitje, bashkëpunimi me Dalool në zbritje

Alban Skënderaj është një ndër artistët, projektet e të cilit shndërrohen menjëherë në hite qofshin projektet “solo” apo bashkëpunimit. Por duket se kjo javë nuk ka favorizuar mjaftueshëm bashkëpunimin e tij me Dalool, “1000 Premtime”, i cili gjatë kësaj javë ka humbur një pozicion, duke u renditur në vendin e...

Alban Skënderaj dhe Dalool rimarrin kreun

Alban Skënderaj dhe Dalool i janë rikthyer sërish kreut të klasifikimit të “The Top List”. “1000 Premtime” titullohet ky projekt muzikor, i cili është shndërruar menjëherë në një super sukses. Ndërkohë që ka 7 javë që është pjesë e klasfikimit, duket se me rritjen e temperaturave edhe fansat kanë shijuar...

Alban Skënderaj dhe Dalool vijnë me “1000 Premtime”, një stil ndryshe

Alban Skënderaj dhe Dj Dalool kanë bashkuar fuqitë për të sjellë një projekt të ri muzikor, i cili premton shumë. “1000 Premtime” titullohet kjo këngë e cila është punuar nga Dalool dhe Avaxus ndërsa për tekstin dhe melodinë është kujdesur Alban Skënderaj. Ky bashkëpunim e ka sjellë në një stil...