Jeni ju ata të cilët i keni votuar si të preferuarit tuaj për të hyrë në klasifikimin e 100 këngëve më të mira shqiptare në Top Awards dhe po ju ata që me votat tuaja po i mbani ende në klasifikim. Këtë verë ka pasur një prurje të madhe projektesh të reja, qofshin ato solo, e aq më tepër bashkëpunime. Teksa e kemi të vështirë të ndajmë se cili ka qenë hiti më i mirë i sezonit deri më tani, le të hedhim një sy se cilat kanë qenë këngët që kanë qendruar më shumë në krye që nga muaji maj e deri tani.

1.Për dashni (3 javë)

2.Një natë (3 javë)

3.A e din (3 javë)

4. 9 (1 javë)

5. Monaco (1 javë)

6. Djegi krejt (1 javë)

7. Tonat (1 javë)