menu

West Side Family

#Bio

West Side Family është një grup i krijuar rreth viteve 96-97. Ai përbëhet nga Landi, Miri dhe Flori, të cilët kanë qënë në një klasë. WSF u shndërrua në grupin më të famshëm në atë kohë, me hitet muzikore të cilat ende luhen edhe sot nëpër klubet e natës. Njëri nga pjesëtarët e grupit, Dr. Flori u nda fatkeqësisht nga jeta në Nëntor 2014.

Pas një pauze disavjeçare në muzikë, ëWest Side Family, që tashmë përbëhet nga Landi dhe Miri, rikthehet në Dhjetor të 2017 dhe publikojnë projektin muzikor “Beso”, dedikuar mikut tyre të ndjerë Dr. Florit.