menu

Era Istrefi

#Bio

Era Istrefi, e lindur më 4 Korrik 1994 në Prishtinë, është një këngëtare dhe tekstshkruese e suksesshme. Ajo arriti të bëhej e famshme me projektin e saj debutues, “Mani për money”, në vitin 2013, i cili tërhoqi vëmendjen e publikut.

Era u vlerësua nga kritikët jo vetëm për muzikën por edhe për stilin e saj të veçantë në të kënduar. Në janar 2016, Era Istrefi fitoi një vëmendje të madhe ndërkombëtare me këngën “Bonbon”, duke u krahasuar edhe me Sia-n apo Rihanna-n. Për shkak të këtij suksesi, ajo lidhi kontratë me shtëpitë e mëdha diskografike amerikane Sony Music Entertainment dhe Ultra Music në shkurt 2016.