KIDDA

Pas shumë publikimesh, Kidda qëllon në shenjë me “Malli” dhe futet për herë të parë në “The Top List”

Kidda, emri i vërtetë i të cilit është Mërgim Kida, është një tjetër këngëtar i ri i industrisë muzikore shqiptare. Pavarësisht se numëron disa projekte muzikore në karrierën e tij muzikore, Kidda ka arritur të jetë pjesë e klasifikimit të 100 këngëve më të bukura të muzikës moderne shqiptare për...