Në muajin Korrik, Kidda qëlloi në shenjë, duke publikuar një ndër projektet më të suksesshme të tij dhe bëhet fjalë për “Malli”.

Kjo këngë është konsideruar si një ndër këngët më të dëgjuara të kësaj vere, e cila gjithashtu është pozicionuar mjaft mirë në klasifikimin e “The Top List”.

Por duket se artisti ka “zhgënjyer” paska dhe shkak janë bërë pretendimet se kjo këngë ka një ngjashmëri të jashtëzakonshme me B Young – Wine, një këngë e publikuar në shkurtin e këtij viti.

Një ngjashmëri të vogël duket gjithashtu se ka edhe në ideimin e klipit.

Po ju si mendoni?