# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blero

Blero është këngëtar, autor këngësh dhe producent shumë i njohur. Emri i vërtetë është Blerim Muharremi. Blero e përshkruan veten si njeri të thjeshtë dhe mjaft romantik. Së pari u bë i njohur nga dueti me Memli Krasniqin në këngën “Kthehu”. Blero thotë se nuk ka menduar kurrë se do të arrijë kaq sukses të madh dhe “celës” për këtë e konsideron punën më njerëzit e duhur.

“Memli Krasniqi është shtylla e suksesit tim në Kosovë, është i vetmi që e pyes për gjithçka, është profesionalist i vërtetë” thotë Blero, adhurues i këngëtarëve R. Kelly dhe Stevie ëonder. Muzikën e tij mund ta përkufizojmë si një miks muzikës R&B dhe Pop.

NEWS

Blero rikthehet në "The Top List" pas 5 muajsh mungese!

Blero është rikthyer sërish në klasifikimin e “The Top List” pas një periudhe të gjatë mungese, e më saktësisht pas 5 muajve. Tashmë Blero ka publikuar këngën e tij më të re të titulluar “Hej Aman” që i është bashkuar menjëherë listës. Kënga e fundit e Bleros ishte bashkëpunimi i...

Blero prezanton artistin më të ri në "The Top List", Albos!

Blero ka publikuar së fundmi projektin e tij më të ri muzikor në bashkëpunim me Albos, të titulluar “Telenovela”. Albos është një emër i ri në klasifikimin e “The Top List”. Por kush është ky artist? Emri i vërtetë i Albos është Alban Markaj. Ai e ka nisur karrierën e...

Për kë e ka Blero këngën e tij më të re?

Blero, një artist mjaft i njohur dhe i dashur për publikun, ka vetëm pak ditë që ka nxjerrë në treg këngën e tij më të re, e cila ka tërhequr menjëherë vëmendjen. “Deren e ki hap” titullohet balada më e re e Bleros, e cila flet për një tradhëti. Artisti...