menu

Vig Poppa

#Bio

Vig Poppa është një reper i talentuar shqitar, emri i vërtetë i të cilit është Vigan Buletini. I lindur në Prishtinë, Vig Poppa është gjithashtu anëtar i grupit Kaos, së bashku me Lumi B.

Përtej projekteve të përbashkëta, si Vig Poppa ashtu edhe Lumi B kanë sjellë këngë “solo” dhe bashkëpunime të shumta me artistë të ndryshëm shqiptarë.