menu

Samanta Karavella

#Bio

Pasioni dhe dëshira e saj për muzikën u shfaqën që në moshën 6-vjeçare. Karriera e saj nisi në moshën 13-vjeçare në një nga audicionet më të famshme të talenteve të reja “Ethet e se Premtes Mbrëma”.Mbas këtij spektakli, angazhimet e saj ne eart kanw qënë në mënyrë të vazhdueshme dhe të sukseshme.

Në moshën 14-vjeçare u bë pjesë e Festivalit në RTSH dhe më vonë e shumë festivaleve duke përmendur kwtu “Kenga Magjike”, “Top Fest” , “Mikrofoni i arte”, “Kenget e shekullit” etj.

Kjo është një periudhë me mjaft rendiment për të. Prodhim këngësh dhe realizime të reja si dhe performanca të këndshme e impenjim total.