menu

Evi Reçi

#Bio

Evi ka lindur më 30 prill 1990 në Durrës, Shqipëri, dhe u rrit në Athinë, Greqi. Ajo zhvilloi një dashuri për muzikën në vitet e para të fëmijërisë, kur ajo u ekspozua nga nëna e saj, e cila është një interpretuese profesionale dhe instruktore e violonçelës.

Evi ka studiuar piano klasike dhe këndime lirike. Ndërsa në Greqi, ajo mori pjesë në aktivitete të ndryshme muzikore, kryesisht si këngëtare soliste, pianiste dhe si pjesë e një kori. Ajo gjithashtu u diplomua për “Modeling” dhe ka bërë disa paraqitje si një modele profesioniste.

Më vonë Evi, u zhvendos në Firence, Itali, ku ka përfunduar studimet në Universitetin e Firences për Komunikim, Media dhe Gazetari.

Evi ka qënë pjesë e “Radio Fleur” si prezantuese me programin e saj “World and Retro Music.”

Pavarësisht se ka jetuar në Itali, Evi ka qënë mjaft aktive në tregun muzikor shqiptar, duke marrë pjesë nëpër festivale të ndryshme, në të cilat është vlerësuar edhe me çmime.