EVI REçI

Evi Reçi i rikthehet muzikës në pushimet nga prezantimi!

Evi Reçi ka publikuar këngën e saj më të re me një titull shumë interesant, “Mangava Tut”, pas shumë kohësh pauze nga prezantimi. Por pse ajo ka zgjedhur këtë titull për projektin e saj dhe çfarë kuptimi ka në të vërtetë “Mangava Tut”? Sipas këngëtares, kjo fjalë vjen nga gjuha...

Evi Reçi mes televizionit dhe muzikës

Ajo është tepër e anagazhuar në moderimin e programit të saj “Vizioni i Pasdites” por pavarësist kësaj, Evi Reçi vazhdon të ejtë aktive në muzikë, duke mos e lënë aspak pas dore. “Kur një gjë e du” është prurja më e re muzikore e Evit, e cila është publikuar thuajse...

Evi Reçi romantike, tashmë vjen ritmike me “Si Margjelo”

Ajo konsidorehet si një nga vajzat më të ëmbla dhe romantike të muzikës shqiptare por Evi Reçi ka vendosur që në projektin e radhës të vijë ritmike por njëkohëshisht edhe romantike. “Si Margjelo” titullohet prurja më e re e artsistes, e cila është një “remake” i këngës së vjetër “Margjelo”....