menu

Alban Chela

#Bio

Alban Chela ka lindur më 7 Maj 1994 në Tirane. Ai filloi profesionin e tij si Dj në vitin 2010-të. Ishte vetëm 16-vjec kur filloi të luante muzikë në klube dhe vende të vogla ndërkohë që pasioni i tij për muziken ishte shumë i madh. Gjatë këtyre viteve, Alban Chela ka luajtur në klubet më të mëdhaja në Shqipëri dhe në shumë festivale por gjithashtu ka performuar në radio të ndryshme në vende të ndryshme të botës. Ai gjithashtu njihet si Producent Muzikor dhe produksionet e tij janë të publikuara nga shtëpi diskografike ndërkombetare.