BUTA

“Top 3” i gjithi ndryshe, ja kush janë tre këngët që mbretërojnë një javë para mbylljes së vitit

Nëse një javë më përpara kishim një javë të qetë, të paktën kreun e listës, këtë javë kemi një “Top 3” tërësisht ndryshe. Duket se fansat e artistëve janë vënë në lëvizje dhe kanë vendosur që në majë të klasifikimit të kemi disa këngë ndryshe. Ajo cfarë është më surprizuese...

Vetëm në “The Top List” na mungonte Rama…

Pavarësisht se është një klasifikim muzikor, figura e Edi Ramës nuk i ka munguar edhe kësaj liste. Eshtë pikërisht Buta, reperi që ka vendosur të sjellë Kryeministrin e Shqipërisë përmes këngës së tij në klasifikim dhe ka zgjedhur pikërish titullin “Edi Rama”. Kënga e re e Butës ka tërhequr menjëherë...

Buta rikthehet fuqishëm me një këngë që do e degjoni 24 orë në 7 ditë

Reperi i njohur, Buta, ka qënë i pranishëm disa herë në klasifikimin e “Top Awards”, qoftë me bashkëpunime apo me këngë “solo”. Pas disa kohësh mungesë, këngëtari ka bërë një rikthim të fuqishëm në “The Top List”, me një këngë që do e dëgjoni 24 orë, në 7 ditë. Në...