2PO2

2po2 dhe Unikkatil i afrohen sërish kreut

Në një intervistë të dhënë për “Top Show” në Top Channel, 2po2 ka folur për albumin e tij “2020”, për të cilin është shprehur se për shkak të kualitetit të tij, ai do të jetë gjithmonë përpara në kohë, madje vetë titulli nënkupton gjë. “Kryt Nalt” është një ndër këngët...

2po2 dhe UniKKatil rimarrin kreun

2po2 padiskutim është shndërruar në një “fabrikë këngësh” pasi brenda një periudhe të shkurtër, ai ka publikuar disa projekte muzikore. Një ndër këngët që vazhdon të zërë majat e klasifikimit të “The Top List” është bashkëpunimi i tij me Unikkatil, “Kryt Nalt”. E publikuar rreth 8 javë më parë, ky...

2PO2 bashkon fuqitë me Unikkatil për “Kryt Nalt”

Pas bashkëpunimit “Lejla” me Elvana Gjatën dhe Capital T, 2PO2 ka bashkuar fuqitë me Unikkatil për të sjellë projektin e tij më të ri muzikor. “Kryt Nalt” përvec muzikës së bukur, përmban gjithashtu një mesazh të fuqishëm. Kjo këngë është një lloj revolte e akumuluar prej 17 vitesh, pas luftës...