Dafina Zeqiri është padyshim një nga artistet më të talentuara dhe më të pëlqyerat nga publiku shqiptar. Duket se viti 2021 ka qenë shumë i frytshëm për Dafinën pasi këngëtarja ka publikuar shumë këngë dhe ka qenë mjaft aktive në muzikë.

Gjithashtu përveç projekteve të shumta, solo apo bashkëpunime, Dafina ka publikuar dhe albumin e saj shumë të suksesshëm “Dafinë moj”. Në këtë album ajo solli bashkëpunime me artistët më në zë dhe këngë të papublikuara më parë. Zbuloni disa nga këngët e lançuara këtë vit nga Dafina Zeqiri.

“Pa ty” – Vendi i 6-të

“Thirr policinë” – Vendi i 9-të

“Ti dho krejt” – Vendi i 17-të

“Vet e lype” – Vendi i 18-të

“Murder on the dancefloor” – Vendi i 19-të

“Era” – Vendi i 21-të

“Llafe Llafe” – Vendi i 24-të

“Happy Birthday” – Vendi i 25-të

“Karma” – Vendi i 32-të

“Japa” – Vendi i 46-të