Bardhi dhe Romeo kanë krijuar këngën e radhës të këtij edicioni brenda shtëpisë. Gjatë lojës që banorët organizuan për Ditën e Gruas, Bardhi dhe Romeo vendosën të prezantojnë këngën e tyre të re, vargjet e të cilave flasin për fuqinë e gruas.

Dielli edhe hana në sytë e saja

Lotin mbaja

Shiu që po bie janë lotët e saja

Toka që po dridhet janë këmbët e saja

Dielli edhe hana janë sytë e saja

Intepretimi i tyre është duartrokitur nga të gjithë banorët. Kujtojmë se kjo është kënga e tretë që po krijohet gjatë “BBV3”.

https://www.instagram.com/reel/C4RBwRqslKC/?igsh=cWk3cG0wZnR6azRk