Për festat e fundvitit, këngëtarja Donna Dafi, e cila jeton në Gjermani, dhe reperi Majk kanë publikuar klipin e ri, “My Baby Go”. Kënga këndohet në dy gjuhë, shqip dhe anglisht ndërsa klipi është i realizuar në Prishtinë dhe New York.

Rrëfimi i tekstit mbështetet në jetën e një çifti, që ka rënë në dashuri si në përralla. “My Baby Go” renditet në vend të 15-të për këtë javë dhe e sjell Donna Dafin për herë të parë në Top Awards.

Donna Dafi është këngëtare dhe autore këngësh e njohur. Dafina Kastrati ka lindur dhe jeton në Gjermani. Ajo është një vajzë e re, mjaft e talentuar që po ngjitet suksesshëm në karrierën e saj muzikore. Gjaku i Ballkanit dhe Afrikës rrjedh në venat e saj dhe duket se nuk është një mrekulli që Dafina Kastrati aka Dafina humbi zemrën e saj në muzikë dhe ritëm në moshë të hershme. Falë mbështetjes aktive të prindërve të saj, ajo luan si balerinë në moshën tre vjeçare, duke marrë mësime në Hip-Hop dhe piano.

Vetëm disa vjet më vonë, shtohet pasioni i saj për të kënduar. Ajo merr mësime vokale dhe zanore në fushën klasike dhe popullore në State Opera dhe Akademinë Liveact në Shtutgart, si dhe nga interpretuesi, producenti dhe kompozitori Jimmi Love, i njohur ndërkombëtarisht. Përvoja e parë e fazës së Dafina përfundimisht është fituar duke marrë pjesë në muzikal si “Marry Poppins” dhe “The Lion King”.

Në moshën nëntë vjeçe ajo tashmë mban CD-në e saj të parë “Unë dua të jetoj”, të cilën ajo e shënon në duet me këngëtarin e mirënjohur shqiptar Sabri Fejzullahu. Që nga viti 2014, Dafina këndon në Korit të Ungjillit të Shtutgartit “Familja Harlem Falënderimi” dhe u shfaq ndër të tjera në Flash Mob nga Cro në këngën e tij “Dream” si pjesë e ansamblit. Më pas, ajo qëndron me baladën e saj “Lampedusa” për raundin paraprak të Eurovizionit të Këngës 2014 në skenë.