Ledri Vula është një nga reperët më të njohur të showbiz-it tonë dhe padyshim prej vitesh ndër më të pëlqyerit nga ndjekësit. Ai thuajse kurrë nuk ka ndaluar së sjellur muzikë të mirë për ndjekësit e tij.

Para një muaji, Ledri lançoi këngën e tij më të re në bashkëpunim me Lumi B dhe Gjiko, njëkohësisht dy miq të tij shumë të mirë, të titulluar “Ça bone”. Por brenda këtij viti Ledri ka publikuar disa projekte. Zbulojini ato…

“Dale” – Vendi i 8-të

“Don mo” – Vendi i 23-të

“Marr” – Vendi i 33-të

“Ça bone” – Vendi i 43-të

“Copë copë” – Vendi i 59-të