Alban Skënderaj po korr një sukses të jashtëzakonshëm së fundmi, duke sjellë vazhdimisht projekte të reja, që duhet thënë se po priten mjaft mirë nga publiku. Edhe për këtë javë Albani së bashku me Capital T qëndrojnë në fron dhe kjo na sjellë ndër mend disa nga hitet e Alban Skënderaj që kanë qenë më gjatë në krye të ”The Top List”. Po ju njohim me pesë prej këtyre projekteve…

1. Spektatore

2. Një natë

3. Unë dhe ti

4. Kam nevojë

5. Ki mëshirë