Mund t’ju duket një bashkëpunim i cuditshëm por Fero dhe Shaolin Gang kanë vendosur të bashkojnë fuqitë për herë të parë.

“Qysh Tek” mban titullin bashkëpunimi i Fero dhe Shaolin Gang, i publikuar vetëm pak ditë më parë.

Kjo këngë është pritur mjaft mirë nga publiku shqiptar, i cili komenton se Fero më në fund i është rikthyer stilit të tij muzikor.

Sugjerimet nga ana e publikut e kanë bërë këtë këngë pjesë të klasifikimit të “Top Awards”, duke e pozicionuar në vendin e 97-të.

Fero, i cili momentalisht kam marrë frenat dhe është në vetëmenahim, është rikthyer fuqishëm në treg pasi brenda një periudhe një mujore, ai ka publikuar katër projekte muzikore, tre prej të cilave janë bashkëpunime.