Teksa, intervistat e saj janë shumë të rralla, përpos sukseseve të saj që të gjithë tanimë i dimë, ndjekësit nuk e njohin artisten pak më shumë. Pas kaq shumë sukseseve, Elhaida na rrëfen momentin që vendosi ‘të zbulojë veten’ dhe ku gjithçka ndryshoi për të. Përpos një interviste ndryshe ekskluzive për Top Albania Radio, Elhaida nuk la pa kënduar disa nga këngët e saj më të legjendare dhe të dashura për publikun.