Xhensila Myrtezaj ishte artistja e këtij episodi të "A Live Night". Duke na njohur me një anë tjetër të sajën, Xhensila gjithashtu ka performuar dhe disa nga hitet e saj më në zë. Artistja rrëfeu çdo të pathënë lidhur me karrierën e saj, hapat e parë në muzikë, sakrificat, vështirësitë e deri tek jeta e saj personale.