“A Live Night” është prodhimi më i ri i Top Channel, Top Albania Radio dhe Top Awards që padyshim është një risi e ekraneve tona. Një emision që na ka mbajtur gozhduar para ekranit, na ka bërë të njohim një tjetër anë të artistëve tanë të dashur dhe të dëgjojmë hitet e tyre më në zë.

E teksa keni dëgjuar rrëfimet e Arilena Arës, Ylli Limanit, Ronela Hajatit, Eugent Bushpepës, Capital T, Besa Kokëdhimës dhe Soni Malaj një tjetër artist i bashkohet “A Live Night”. Bëhet fjalë për një ndër artistët më të mirë dhe ‘veteran’ i fushës, Alban Skënderaj.

Alban Skënderaj, artisti që frymëzon gjeneratat në dy dekada krijimtari. Për herë të parë në një rrëfim personal e të ndjerë mbi dhimbjen, lumturinë e të tjera histori! Të shtunën, ora 21:00 në “A Live Night”!