Alban Skënderaj është një nga artistët më të talentuar dhe që ka më shumë vite në skenë. Padyshim që mund ta cilësojmë si një ‘veteran’ të fushës, Albani numëron shumë hite që mbahen mend gjatë dhe preferohen nga çdo brez.

Aktualisht Albani kryeson në “The Top List” me më shumë projekte në listë duke i lënë pas artistët e tjerë. Ai konkurron me plot 8 këngë njëkohësisht. Ja se cilat janë ato…

Një natë

Isabel

Ndalma

Parajsa ime 2

Dalëngadalë

Spektatore

Zjarr në shpirt

Zemër përmbi zemër