Alban Skënderaj është padyshim një nga artistët më të dashur dhe më të talentuar në tregun muzikor. Ai ka ruajtur gjithmonë një imazh shumë të pëlqyer nga audienca të të gjitha moshave prej vitesh. 

Të shumta kanë qenë projektet e tij që edhe pse me kalimin e kohës, mbeten në memorien dhe zemrat e publikut. Megjithatë, edhe pse të pakta, Albani ka në repertorin e tij edhe disa bashkëpunime që janë kthyer në shumë të suksesshme. E, ndër to ka dhe bashkëpunime me artistë që kanë qenë ende në fillimet e tyre por që më pas janë kthyer në yje të mëdhenj. Ja se për kë po flasim…

Alban Skënderaj ft. Elinel – Kam nevojë

Alban Skënderaj ft. Majk – Mrekullia e 8

Alban Skenderaj & DJ Dalool – Peng

Alban Skënderaj ft. AVAXUS – Lamtumirë